• KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA
  • TOIMITUSMAKSU 5,90€
  • TOIMITUSAIKA 2-5 PÄIVÄÄ
  • KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA
  • TOIMITUSMAKSU 5,90€
  • TOIMITUSAIKA 2-5 PÄIVÄÄ
NO75-KOLLAGEENI GOLD PURKKI 100G – HIUKSET, KYNNET, IHO

NO75-KOLLAGEENI GOLD PURKKI 100G – HIUKSET, KYNNET, IHO

Varastossa
Toimitusaika: 2-5 päivä(ä)

Kuvaus

NO75-KOLLAGEENI GOLD PURKKI 100G – HIUKSET, KYNNET, IHO

Kollageenintuotanto vähenee ikääntymisen seurauksena, jonka vuoksi hiusten ja kynsien kasvu hidastuu

Tietoisuus kollageenin vaikutuksesta ihon ja nivelten hyvinvointiin on kasvanut, mutta sen vaikutuksista hiusten ja kynsien hyvinvointiin tiedetään vähemmän. Kollageenit ovat elimistön yleisimpiä proteiineja, jotka vaikuttavat kudostemme uusiutumiskykyyn ja solujemme rakenteisiin. Elimistön oma kollageenintuotanto vähenee ikääntymisen seurauksena, jonka vuoksi mm. hiusten ja kynsien kasvu hidastuu, haurastuu ja ohentuu. Kollageenin tuotantoa voidaan tukea kollageeni lisäravinteilla, jotka vaikuttavat solujemme rakenneosiin ja antavat lujuutta ja tukea kudoksille.

No75 Kollageeni Gold -valmisteet eivät sisällä minkäänlaisia lisäaineita, vaan ne on valmistettu puhtaista ja luonnollisista ainesosista Suomessa. No 75 Kollageeni Gold sisältää: hydrolysoitua kollageenia, rautaa, sinkkiä, L-kysteiiniä, biotiinia, pantoteenihappoa, C-vitamiinia ja peltokorteuutetta.


Ainesosat
Hydrolysoitu kollageenipeptidi, C-vitamiinia, L-kysteiini, peltokorteuute, ferrofumaraatti, pantoteenihappo, sinkkipikolinaatti ja biotiini.

Annostus
Teelusikallinen n. 2,9 g sekoitetaan juomaan, smoothieen tai muuhun ruokaan. Yksi annos/päivä. Annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Yhden pakkauksen riittoisuus on noin 5 viikkoa. /


Yksi annos sisältää

Hydrolysoitu kollageeni 2,5 g, C-vitamiini 100 mg 125 * L-kysteiini 100 mgRauta (Ferrofumaraatti) 100 g 235% *) Peltokorteuute 100 mg Pantoteenihappo (B5-vitamiini) (B5-vitamin) 6 mg 100% *) Biotiini (B7-vitamiini) 2 mg 4000% *) Sinkki 2 mg 20% *) Sitruuna-aromi

*) Ravintoaineiden päivittäisen saannin vertailuarvosta


Säilytys

Huoneenlämmössä tai viileämmässä. Säilyy avaamisen jälkeen kolme kuukautta huoneenlämmössä pussi / purkki suljettuna. Suojattava suoralta auringonvalolta. Ei lasten ulottuville.