• KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA
  • TOIMITUSMAKSU 5,90€
  • TOIMITUSAIKA 2-5 PÄIVÄÄ
  • KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA
  • TOIMITUSMAKSU 5,90€
  • TOIMITUSAIKA 2-5 PÄIVÄÄ

BYBI BEAUTY GLOWCURRANT BOOSTER 15 ML

Ei varastossa
Toimitusaika: 2-5 päivä(ä)

Kuvaus

BYBI BEAUTY GLOWCURRANT BOOSTER 15 ML

Kirkastava mustaherukkaboosteri samealle ja väsyneelle iholle

Glowcurrant mustaherukkaboosteri on kirkastava ja ihon tasapainon palauttava päivittäistä ihonhoitorutiinia täydentävä kasvoöljy. Sen vitamiinirikas koostumus sisältää lisäksi runsaasti valkosalavasta saatavaa salisiinia ja ihon hyvinvoinnin kannalta välttämättömiä rasvahappoja, jotka jättävät ihon sileäksi, pehmeäksi ja hehkuvaksi. Kestävän kauneuden edelläkävijä, Glowcurrant Booster on markkinoiden ensimmäinen hiilinegatiivinen ihonhoitotuote jonka hiilinegatiivisuus ei perustu päästökompensointiin. *


BYBIn Glowcurrant Boosterin hiilijalanjälki on negatiivinen, koska se on valmistettu käyttämällä ainesosia, joilla on valmiiksi pieni hiilijalanjälki ja lisäksi tuotteen valmistus sitoo hiiltä.* Glowcurrant booster valmistetaan aurinkoenergialla eikä tuotteen hiilinegatiivisuuteen liity päästökompensointia.
Tiesitkö? Glowcurrant Booster sitoo -12,6 g CO2e tuotetta kohden hiilidioksidia. Sama määrä hiilidioksia syntyy esim. lataamalla iPhone11 viidesti.
* = Carbon Trust on auditoinut BYBI Glowcurrant Boosterin negatiiviset hiilidioksidipäästöt. Carbon Trust auttaa yrityksiä, hallituksia ja organisaatioita eri puolilla maailmaa vähentämään hiilidioksidipäästöjä ja tavoittelemaan nollapäästöjä.
Glowcurrant Booster Emissions -luku on: -0,0126 kgCO2e/tuote.

Kenelle:

Samealle ja epätasaiselle iholle ja ihonsävyille
Väsyneelle iholle

Hyödyt iholle:

KIRKASTAVAYli 34% E-vitamiinia sisältävällä mustaherukan siemenöljyllä on erinomaiset antioksidanttiset ominaisuudet. Säännöllisellä käytöllä se kirkastaa ja tasoittaa ihoa sekä auttaa häivyttämään pigmenttimuutoksia.
Valkosalavasta saatava salisiini tehostaa solujen uusiutumista kirkastaen ja silottaen ihoa.
RAVITSEVAMustaherukan siemenöljy sisältää runsaasti gammalinoleenihappoa, joka ravitsee, pehmentää ja rauhoittaa ihoa. Lisäksi sillä on tulehdusta lievittäviä ominaisuuksia.
E-vitamiinirikas camelinaöljy sisältää tehoravitsevia rasvahappoja kuten alfalinoleenihappoa, joka auttaa vahvistamaan ihon luonnollista suojabarriääriä ylläpitäen ihon hyvinvointia ja kirkkautta.
KOSTEUTTAVARasvahappo- ja omegarikas mustaherukan siemenöljy auttaa ylläpitämään ihon suojabarriääriä ja se on todettu suojaavan tehokkaasti ihoa kosteuden haihtumiselta. Iho näyttää hetkessä terveen kosteutetulta ja hehkuvalta.
Camelinaöljy ravitsee ihoa estäen myös kosteuden haihtumista ylläpitäen ihon täyteläisen kimmoisana.

Kuinka käyttää:

MITENLisää 3-4 tippaa kasvovoiteen tai seerumin joukkoon tai levitä sellaisenaan iholle.
MINNEKasvojen ja kaulan iholle.
MILLOINPäivittäin aamuisin. Muista suojata iho Day Defence päivävoiteella.
Boosteri on suunniteltu tehostamaan ihonhoitorutiiniasi ja sopii hyvin käytettäväksi yhdessä muiden ihonhoitotuotteidesi kanssa.

Hyvä tietää:

Glowcurrant booster sisältää tulehdusta lievittävää mustaherukkaöljyä, joka rauhoittaa ihoa tehokkaasti, mutta koska se sisältää myös ihoa tehokkaasti uudistavaa valkosalavasta saatavaa salisiinia suosittelemme kokeilemaan tuotetta ensin pienelle ihoalueelle erityisesti, jos ihosi on herkkä.

Ainesosat:

Ribes Nigrum (Black Currant) Seed Oil, Camelina Sativa Seed Oil, Salix Alba Bark Extract
RAAKA-AINEETGlowcurrant boosterin raaka-aineet saadaan Iso-Britanniasta ja 87% raaka-aineista saadaan mehuteollisuuden sivutuotteena.
Valkosalava kasvatetaan Castle Farm maatilalla Herefordshiressa, jossa se kasvaa vapaana ja valmis sato kerätään käsin.
VALMISTUS Glowcurrant booster valmistetaan aurinkoenergialla.
Muovipullo ja pahvipakkaus on valmistettu sokeriteollisuuden sivutuotteena saatavasta sokeriruo'osta.
Pakkauskoko: 15 ml