• KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA
  • TOIMITUSMAKSU 5,90€
  • TOIMITUSAIKA 2-5 PÄIVÄÄ
  • KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA
  • TOIMITUSMAKSU 5,90€
  • TOIMITUSAIKA 2-5 PÄIVÄÄ

Tietoja meistä

Beauty & Soul on pieni yritys ja toimimme Helsingissä. Beauty & Soulin toiminnassa "päätouhona" toimin minä, Arja. Olen ammatiltani maskeeraaja eat, meikkaaja, kosmetologi, stylisti, kauneusalankouluttaja sekä myös markkinointimerkonomi. Minun kanssani verkkokaupan kanssa häärää tyttäreni Emilia, joka on ammatiltaan kosmetologiksi.

Yritystoimintaa kauneusalalla on ollut jo vuodesta 1991, mutta Beauty & Soul on perustettu vuonna 2007. Meillä oli Beauty & Soul kauneushoitola Pietarsaaressa ja siellä myös aloitimme verkkokaupan toiminnan 2021 keväällä.

Kauneusala ja kosmetiikan ihmeellinen maailma on elämäntapani. Olen toiminut useita vuosia kauneusalan kouluttajana Suomessa, freelancer-maskeeraajana ja myös opettajana/kouluttajana kauneusalan ammattiin opiskeleville kosmetologeille ja maskeeraajille.

Rakastan maskeeraajan töitä. Erilaisten meikkien ja maskien suunnittelu, tuotteiden ja erilaisten materiaalien ja rekvisiitan hankkiminen, itse maskeerauksen tekeminen. Nautin kun saan loihtia kauneusmeikkejä asiakkaalle oli sitten kyseessä päivämeikki tai häämeikki, työtehtävä on aina minulle tärkeä. Erilaisia teatterimaskeja on todella mielenkiintoista tehdä, siinä on erilaista haastetta kuin kauneusmeikeissä. Meikkaaminen on minusta vähän niin kuin taulua maalaisi, pohja on aina erilainen, suunnitelma saattaa muuttua, koskaan ei tule samanlaista työtä. Työn jälki näkyy heti ja tyytyväinen asiakas on paras kiitos!

Kun olin ammattikoulussa meikkiopettajana minua alkoi kiinnostamaan enemmän myös ihonhoito ja kaikki siihen liittyvä. Niinpä suoritin myös kosmetologintutkinnon.

Kosmetiikan maailma on kuin viidakko. Siellä on vaikka ja mitä. Minulla on aina ollut se ongelma että ihastun ja haluan kokeilla erilaisia tuotteita. Keikka meikkipakissanikin on monen eri brändin meikkituotteita. Ihonhoidossa on sama, haluan kokeilla, janoan tietoa ja kokemuksia eri tuotteista. Ammattikosmetiikkaa, luonnonkosmetiikkaa ja kaikkea siltä väliltä. Ja se on haastavaa ja mielenkiintoista, että tällä alalla ei ole koskaan valmis!

Oma verkkokauppa on ollut suunnitelmissa jo kauan ja nyt se toteutuu. Pyrin löytämään laadukkaita tuotteita, jotka samalla ovat herkullisen näköisiä, ehkä hauskojakin, edullisia, mutta toimivia. Toivon, että sinäkin nautit näistä ihanista tuotteista joita meidän verkkokaupassamme on.

Tervetuloa Beauty & Soul verkkokauppaan!

Arja :)

Arja