• De svenskspråkiga sidorna kommer att vara snart färdiga!
  • KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA
  • TOIMITUSMAKSU 4,90€
  • TOIMITUSAIKA 2-5 PÄIVÄÄ
  • De svenskspråkiga sidorna kommer att vara snart färdiga!
  • KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA
  • TOIMITUSMAKSU 4,90€
  • TOIMITUSAIKA 2-5 PÄIVÄÄ

Huolehdi itsestäsi ja lähimmäisistäsi! Hoivaa mieltä ja kehoa!

Huolehdi itsestäsi ja lähimmäisistäsi! Hoivaa mieltä ja kehoa! Syksyn saapuessa on hyvä aika aloittaa itsensä hemmottelu. Kehon helliminen ja ihon hoitaminen edesauttavat myös hyvää ja rentoa mielialaa.

Kesän jälkeen ihon on kuiva, iho tarvitsee kosteutta kasvot sekä koko vartalo. Vartalon päivittäinen kuivaharjaus tekee hyvää, se poistaa kuollutta ihosolukkoa, vilkastuttaa pinta- ja hiusverenkiertoa sekä vauhdittaa aineenvaihduntaa. Ihon alla olevat kuona-aineet saavat kuivaharjauksen avulla vauhtia. Ihosta tulee sileämpi ja kauniimman värinen. Meiltä löydät KOTIMAISET KÄSINTEHDYT KUIVAHARJAT

Kuivaharjauksen jälkeen suosittelen suihkuun ihanaa Rimitan Oats Body Oil Cleansing tuotetta! Se jättää ihosta todella miellyttävän pehmeän, koska lempeästi vaahtoava RimitaOats Body Oil Cleansing puhdistaa ihon luonnollisesti ja kuivattamatta. Tuote sisältää Suomen luonnosta kauran ja tyrnin. Ja nämä kaksi on yhdistetty hoitaviin öljyihin. TÄMÄ ON EHDOTON "MUST" TUOTE!

Valitse kasvojen ihonhoitoon hyvät putsarit esim. RimitaTriple – Puhdistusvaahto täysin luonnonmukainen puhdistusvaahto, joka ei kuivata ihoa. Puhdistustuote on valmistettu tyrnistä, siankärsämöstä ja piharatamosta. Puhdistustuote puhdistaa ja vahvistaa ihoa luonnollisesti. Puhdistustuotteen jälkeen on hyvä pyyhkiä iho vielä kasvovedellä esim. RimitaTriple – Kasvovedellä. Ihania kasvohoitotuotteita löytyy myös Gracja Bio, Melisa Eco ja Miraculum sarjoista!

Kosteuta ihoasi ihanilla kasvonaamioilla esim. être belle hyaluronic Hydra Power 3-Step Face Care Set kasvonaamio setti Intensiivisesti kosteuttava hoitokokonaisuus, joka tekee ihosta kiinteämmän, sileämmän ja joustavamman sekä välittömästi, että pitkäkestoisesti. Tai tuo lisäluxusta ihonhoitoosi Golden Skin Chitosan 24 K Gold 3-step kasvonaamio setillä jonka Ihonhoitosetti on pakattu täyteen ihoa elvyttäviä ja uudistavia ainesosia mm. hyaluronihappoa ja kultaa. Black Caviar Mask, kuitukangasnaamio sopii stressaantuneelle ja väsyneelle iholle.

Tutki valikoimaamme ja löydä ihoasi hemmottelevat tuotteet!