• KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA
  • TOIMITUSMAKSU 5,90€
  • TOIMITUSAIKA 2-5 PÄIVÄÄ
  • KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA
  • TOIMITUSMAKSU 5,90€
  • TOIMITUSAIKA 2-5 PÄIVÄÄ

Natura Siberican tuotteet poistomyynnissä -25%

Natura Siberica

NATURA SIBERICA

Natura Siberica on Venäjältä peräisin oleva orgaaninen ihonhoitomerkki, joka on nopeasti kasvanut monissa osissa maailmaa ja voittanut useita kansainvälisiä palkintoja ainutlaatuisesta ihonhoitosarjasta. Natura Siberican herkullisissa ihonhoitosarjoissa otetaan käyttöön monien orgaanisten Siperian yrttien ja kasvien ainutlaatuisia ominaisuuksia. Siperian ankarissa ilmasto-olosuhteissa kasvit ovat kehittäneet erityisiä antioksidantteja ja vahvaa puolustusta, ja juuri näitä luonnonmukaisissa yrteissä olevia luonnonvoimia käytetään moniin Natura Siberican voiteisiin, saippuoihin ja muihin ihonhoitotuotteisiin. Orgaaniset yrtit valitaan, käsitellään ja niiden omien erityispiirteiden perustella siirretään sitten ihonhoitoon. Tämä luonnonmukainen menettelytapa on tehnyt Natura Siberican ihonhoitotuotteista niin suosittuja.

VEGAANI JA LUONNONMUKAINEN IHONHOITO

Natura Siberican tuotteita ei testata eläimillä. Natura Siberica on vegaaninen ihonhoito-tuotemerkki, joka ottaa vakavasti ilmastollisen ja eläinystävällisen vastuunsa. Orgaaniset yrtit Siperian salomaasta sisältävät erittäin paljon antioksidantteja, vitamiineja ja mineraaleja, jotka tuovat parasta ihoon. Siirtämällä luonnonkasvien hämmästyttävää kykyä selviytyä kovassa ja kylmässä luonnossa ihonhoitoon, Natura Siberica on luonut uraauurtavia orgaanisia ihonhoitotuotteita, jotka ovat täynnä mm. E-vitamiinia ja F-vitamiinia, jotka korjaavat ihon ja suojaavat sen kuivumiselta.

LUONNONMUKAINEN SHAMPOO NATURA SIBERICALTA

Natura Siberica on luonut luonnonmukaisia ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita runsaasti jännittäviä luonnollisia ainesosia. Kokeile esimerkiksi Natura Siberican ihmeellisiä orgaanisia shampooita, joissa on tuoksuvia ja ravitsevia ainesosia, kuten astelpuu, kaviaari, vesikrassi, marjat, ruusu, merilevä tai muut jännittävät orgaaniset yrtit, jotka vaikuttavat hiuksiin ilman haitallisia kemikaaleja. Natura Siberica on ihonhoito-merkki niille, jotka huolehtivat ekologiasta ja eläinten hyvinvoinnista ja jotka eivät vaaranna niiden kauneus- tai ihonhoitoa. Löydä uusi orgaaninen suosikkituote Natura Siberican hienostuneesta valikoimasta ja kokeile itse, miksi Natura Siberica on tullut maailmanlaajuiseksi ihonhoitotarpeeksi.