• KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA
  • TOIMITUSMAKSU 5,90€
  • TOIMITUSAIKA 2-5 PÄIVÄÄ
  • KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA
  • TOIMITUSMAKSU 5,90€
  • TOIMITUSAIKA 2-5 PÄIVÄÄ

Meikki

Verkkokaupassamme on tarjolla laadukkaita, eri hintaisia meikkituotteita. Ben Nye sarja on laadukas ja erittäin pigmenttipitoinen ammattimeikkisarja, joka sopii myös kuluttajan käteen! Etré Belle on saksalainen ammattikosmetiikkasarja ja être bellen meikeistä löytyvät niin trendejä seuraavat hittituotteet kuin myös vuodesta toiseen menestyvät kestosuosikit.

Ben Nye Seniorin loistavan uran perintö elää yhä filmien ja hänen nimeään kantavien loistavien tuotteiden kautta. Ammattilaisten lisäksi yhä useampi kuluttaja arvostaa laadukkaita ja luotettavia tuotteita, jotka täyttävät heidänkin vaatimuksensa: meikki pysyy muuttumattomana koko päivän, kestää hikoilun ja sään vaihtelut ja peittää monenlaiset ihon värivirheet.

être bellen meikkisarja on saksalaisen valmistajan ammattikosmetiikkasarja. être bellen tarkoin harkitulla meikkivalikoimalla saat aikaan kauniin ehostuksen, ja iho näyttää luonnollisen kauniilta sekä virkistyneeltä. Tuotteissa on laaja ja monipuolinen valikoima, josta löytyy meikinalustuote, meikkivoiteet, peitevärit, poskipunat, puuterit sekä huuli- ja silmämeikit. Näistä jokainen voi koota yksilöllisen ja mieleisensä kokonaisuuden omien tarpeidensa ja toiveidensa mukaan.

Lovely on nimensä mukaisesti aivan hurmaava meikkisarja. Leikkisät ja aikaansa seuraavat meikkituotteet kohtuuhintaan. Lovelyn meikit eivät ole hinnalla pilattu ja valikoimasta löytyy helposti jokaiselle jotakin. Maskarat ovat silmälääkärien testaamia ja iholle tulevat meikkituotteet soveltuvat herkällekin iholle. Huulimeikeissä on mattaa ja kiiltoa. Luomiväripaleteissa ihanat sävyt ja runsas pigmentti. Meikeistä on todella helppoa löytää suosikkituotteita kukkaroa rasittamatta.

LashLovers