• KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA
  • TOIMITUSMAKSU 5,90€
  • TOIMITUSAIKA 2-5 PÄIVÄÄ
  • KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA
  • TOIMITUSMAKSU 5,90€
  • TOIMITUSAIKA 2-5 PÄIVÄÄ

KOREALAINEN KOSMETIIKKA EYENLIP, DEWYTREE, THE SAIM sarjat

Eyenlip on korealaisen kosmetikkayrityksen Beautynetkorean oma tuotemerkki, joka haastaa vanhat ja suuret kosmetiikkabrändit tuotteiden loistavalla hinta-laatusuhteella. Eyenlip on aitoa korealaista kosmetiikkaa – kokemuksella kehitetyt tuotteet ovat edullisia, mutta täynnä laadukkaita ainesosia.

Eyenlipin valikoimasta löydät mm. todella suositut kangasnaamiot poikkeuksellisen hyvällä hinnalla. Eyenlipin pehmeät kangasnaamiot sisältävät runsaasti aktiivisia ainesosia ihon kimmoisuutta ylläpitävästä kollageenista tehokosteuttavaan hyaluronihappoon.

Valikoima koostuu myös edullisista, mutta tehokkaista anti-age-kosteusvoiteista sekä suosittua etanaseerumia sisältävistä hoitotuotteista.

Eyenlipin tuotteita ei ole testattu eläimillä, ja Beautyko Import Oy, Suomi brändin ainoa virallinen maahantuoja Euroopassa.

Dewytree on perustettu 2010 yhteistyössä dermatologien kanssa. Brändin perustusvaiheessa se teki paljon yhteistyötä Korean yliopistollisten sairaaloiden ja ihotautilääkäreiden kanssa. Dewytreen missiona on tehdä luonnonainesosista laadukkaita ihonhoitotuotteita edistyksellistä teknologiaa hyödyntäen. Sen kangasnaamioissa käytetään mm. papaijaa, rosmariinia ja laventelia.

The Saem on korealainen brändi, joka on perustettu vuonna 2010. Brändin takana on yritys nimeltä Hankook Cosmetics, joka on perustettu jo 1980-luvulla. Hankook Cosmetics halusi perustaa tuotemerkin, joka on mahdollisimman ympäristöystävällinen ja ainesosiltaan turvallinen.

The Saem -tuotteet ovatkin saaneet jo yli 600 turvallisuussertifikaattia.

Eyenlip