• KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA
  • TOIMITUSMAKSU 5,90€
  • TOIMITUSAIKA 2-5 PÄIVÄÄ
  • KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA
  • TOIMITUSMAKSU 5,90€
  • TOIMITUSAIKA 2-5 PÄIVÄÄ

VITA LIBERATA

Luonnolliset ja hoitavat uutteet ovat avainasemassa Vita Liberatan tuotteiden koostumuksissa. Tavoitteena on ihoa hoitava sekä ruskettava tuote, jolla saavutat virheettömän ihon luonnollisella värillä ja silkin pehmeänä. Iho säilyttää näin kosteutensa pitkään.

Pohjois-Irlantilainen Vita Liberata on ensiluokkaisen itserusketuksen ja ihonhoidon asiantuntija. Yritys perustettiin vuonna 2003, ja on siitä lähtien omistautunut koko sydämellään tuomaan markkinoille vain kaikkein laadukkaimpia tuotteita. Vita Liberatan itseruskettavat tuotteet ovat maailman parhaiden kylpylöiden valitsemia, ja niitä käyttävät nykyisin mm. George V Paris, St. Regis, Viceroy, Ritz Carlton ja Burj Al Arab. Vuonna 2007 Vita Liberata lanseerasi maailman ensimmäisen itseruskettavan, joka ei sisältänyt ei-toivottua tuoksua. Odour Removen ainutlaatuista teknologiaa käytetään nyt merkin kaikissa itseruskettavissa.

Kaikki Vita Liberata -tuotteet ovat hajusteettomia, alkoholittomia ja parabeenittomia – sopivat täydellisesti myös herkällekin iholle. Raaka-aineiden koostumus on jopa 80-90%:sti orgaanista alkuperää. Vita Liberata on kokonaisuudessaan vegaaninen ja eläinkokeeton tuotesarja.

Vita Liberata

ORGAANINEN VITA LIBERATA -RUSKETUS

1. Rusketus tehdään aina puhtaalle, kuivalle sekä kuoritulle iholle. On erittäin tärkeää, että iholla ei ole mitään kosmetiikkaa, deodoranttia, hajuvettä tai meikkiä. Varmista, ettei käyttämäsi kuorinta tai suihkusaippua jätä öljyistä pintaa iholle.

2. Ihon kuivat alueet suojataan Vita Liberatan Moisture Boost -voiteella. Tämä tuote estää yliruskettumisen. Suojaa kämmenet, jalkaterät, polvet sekä kyynärpäät. Tuote voidaan levittää myös atooppisille alueille.

3. Levitä itseruskettava tuote iholle levityskintaan avulla pyörivin, napakoin liikkein. Kasvoille tuotetta vähemmän ja vain ohuelti.

4. Rusketuksen jälkeen on miellyttävää pukeutua tummiin ja löysiin vaatteisiin. Vältä hankaavia asusteita ja rintaliivejä. Rusketus kehittyy ihon pintakerroksessa.

5. Anna rusketuksen kehittyä iholla 8-12 tuntia. (Poikkeuksena pHenomenal Mousse: vaikutusaika 12-24 tuntia ja käsittely toistetaan kolmena peräkkäisenä päivänä). Peseydy vaikutusajan jälkeen lämpimällä vedellä (ilman suihkusaippuaa). Mikäli ihosi on todella vaalea ja / tai ihosi rusketusherkkyys heikko, niin voit pidentää vaikutusaikaa.

6. Nauti hehkuvasta ja luonnollisesta rusketuksesta! Kauniin sävyn lisäksi Vita Liberata -rusketus hoitaa ihoasi tehokkaasti. Tuotteiden pohjaraaka-aineena on aloe veran lehtivesi, joka kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa.